Historiek

GymClub Tienen is aangesloten bij Gymnastiek Federatie Vlaanderen

voor alle informatie, contacteer ons via :

info@gymclubtienen.be

Mei 2016

GymClub Tienen viert op 1 mei 2016 haar 10-jarig bestaan met een Familiedag waarop alle leden een ganse dag verschillende sporten kunnen beoefenen en waar familie en vrienden mee doorheen de geschiedenis van de club kunnen wandelen met een hapje en drankje.


September 2015

GymClub Tienen start haar 10e jaar als gymnastiekclub in Tienen. Het belooft een 'feest'-jaar te worden.


September 2014

Free Running als nieuwe discipline wordt aangeboden voor kinderen vanaf 8 jaar. Met Free Running wordt gymnastiek ook meer toegankelijk voor Jongens. De Club heeft zich laatste jaren ook meer en meer toegelegd op acrogym en heeft een duidelijk doorgroeiprogramma voor kinderen vanaf 5 jaar tot competitieniveau


September 2011

GymClub Tienen breidt opnieuw haar aanbod uit en start met de bewegingsschool, een verderzetting van de activiteiten van 'Hopsakee' die eerder dit jaar beslisten om er mee te stoppen. Dit jaar start de club ook met G-Gym


September 2010

GymClub Tienen bestaat dit sportjaar 5 jaar !


November 2009

GymClub Tienen behaalt het IK GYM Kwaliteitslabel voor alle aangeboden disciplines


September 2009

GymClub Tienen breidt haar aanbod uit met Dans : Hip Hop voor jongeren vanaf 9 jaar


September 2007

GymClub Tienen wordt omgevormd tot een vzw en is inmiddels gestart met wedstrijdgymnastiek Acrogym. De club telt meer dan 100 leden !


Augustus 2006

GymClub Tienen wordt opgericht als Feitelijke Vereniging met als bestuursleden Tom De Wit, Kurt Smets en Ann Bouchet. De club gaat op 1 september 2006 van start en  telt 75 leden die op zaterdagvoormiddag gymnastiek en trampoline beoefenen op recreatief niveau.