Gymclub Tienen             Gymclub Tienen is aangesloten bij
Gymnastiek Federatie Vlaanderen
            Voor Informatie, contacteer ons op:
info@gymclubtienen.be

Header

KLEUTERGYM

GYMTOPIA

GYMSTARS

RECREATIEVE GYM

FITGYM

FREERUNNING

COMPETITIE

DEMOGYM

FREERUNNING

 

Als je een sport wil beoefenen waar niks je in de weg staat, dan is FREERUNNING zeker iets voor jou. Het is een manier om snel, vloeiend en efficiënt voort te bewegen. Daarnaast is bij freerunning ook het spectaculaire aspect, zoals salto’s en andere ‘tricks’, belangrijk. De freerunner gaat op zoek naar zijn eigen grenzen en nieuwe uitdagingen. Kracht, lenigheid, uithouding, controle en risicobeperking komen aan bod.

Met speciaal freerunning-materiaal oefen je er op los: kubussen, boxen, baren en banken... niets vormt nog een obstakel.

Parkour 1 (beginners): Deze lessen zijn voor sportievelingen die de sport Parkour en Freerunning willen leren kennen. Hier leer je alle basisvaardigheden, ze zijn een must om over de obstakels te kunnen springen.

Parkour 2: Beheers je de basisvaardigheden, zijn Pressicions, vaults en cat leaps geen onbekende meer, dan leer je alle basisbewegingen vlot achter elkaar te koppelen tot één vloeiende beweging. Bovendien worden de moves een tikkeltje complexer.

Parkour 3: Na selectie kan je toegelaten worden tot parkour 3. Voor diegene die graag hun grenzen verleggen zijn deze trainingen geschikt. Complexe tricks, Flips en Flows zijn slechts enkele onderwerpen die in deze lessen aan bod komen.

 

PARKOUR 1

Leeftijd vanaf 3e leerjaar – voor beginnende Free Runners

Trainingen 

Parkour 1A zaterdag 12:30-13:30 u. (Volzet)

Parkour 1B Maandag 18:30-19:30 u. (Bijna volzet)

 

 

PARKOUR 2 (Volzet)

Leeftijd vanaf 3e leerjaar – voor gevorderde Free Runners

Trainingen zaterdag 13:30-14:30 u.

 

PARKOUR 3 (Volzet)

ENKEL MOGELIJK NA SELECTIE

Leeftijd vanaf 3e leerjaar – voor expert Free Runners

Trainingen zaterdag 14:30-16:00 u.

 

LIDGELD