Inschrijvingen

GymClub Tienen is aangesloten bij Gymnastiek Federatie Vlaanderen

voor alle informatie, contacteer ons via :

info@gymclubtienen.be

INSCHRIJVINGEN 2019-2020

Opgelet: de groepen kikkervisjes en kikker zijn voor het sportjaar 2019-2020 volzet.


Inschrijvingen gebeuren online via onderstaande link en instructies.

Na het vervolledigen van de inschrijving en online betaling, zal je een mail ontvangen ter bevestiging van jouw inschrijving.

De betaling gebeurt online, onmiddellijk na inschrijving. 


Lees zeker eerst onderstaande werkwijze om met succes uw inschrijving door te voeren


Werkwijze :


1. Kies het tabblad 'Nieuwe gebruiker' of 'Bestaande gebruiker'

Wanneer je vorig jaar reeds een account gemaakt hebt, kan je hiermee opnieuw aanloggen. Dan kies je voor 'Bestaande gebruiker'.

Wanneer je nog nooit eerder aangelogd of ingeschreven hebt, kies je in het tabblad bovenaan voor 'Nieuwe gebruiker'. Geef daarbij een e-mailadres en een paswoord in. Bewaar dit paswoord goed, want dit is de manier hoe je kan inloggen om je gegevens later te wijzigen en eventueel de jaren nadien nog in te schrijven.

Let op : gebruikers zijn NIET de gymnasten, maar een ouder of voogd van de gymnasten die in een volgende stap ingeschreven worden.


2. Uw kind inschrijven

Wanneer je een kind inschrijft dat vorig jaar reeds lid was, dan kies je voor 'Opnieuw inschrijven'. Je ziet dan ook de naam van je kind reeds in de inschrijvingen staan, nog verwijzend naar seizoen 2015-2016.

Wanneer je een kind inschrijft dat vorig jaar nog niet ingeschreven was, kies je bovenaan of onderaan de groene knop 'Toevoeging nieuwe inschrijving'. Deze klik je aan, ongeacht of je voordien al in een andere club was ingeschreven of niet.
3. Vervolledig Naam, Voornaam, Geboortedatum en Postcode

Vul deze velden in en klik op 'verder' om naar volgend scherm te gaan. Deze stap is enkel van toepassing als je een nieuw lid inschrijft dat vorig jaar nog niet ingeschreven was


4. Vervolledig alle gegevens

Wanneer je in volgend scherm kom, zal je alle gegevens moeten invullen van het kind dat je wil inschrijven. Indien het kind vorig jaar reeds ingeschreven was, is het mogelijk dat er al velden ingevuld zijn. Controleer steeds alle velden op juistheid van de gegevens en pas aan waar nodig ! Immers, deze informatie zal gebruikt worden voor het afsluiten van de verzekering en voor communicaties die wij vanuit de club doen naar onze leden.

BELANGRIJK : vul steeds een geldig e-mail adres in het veld 'e-mail', die volgt op de velden 'naam' en 'voornaam'. Ondanks dat dit geen verplichtend in te vullen veld is, wordt dit veld nochtans gebruikt voor alle communicatie vanuit onze club naar de leden toe.


5. Schrijf in voor de verschillende groepen

Op het volgend scherm zie je een lijst met de verschillende disciplines. Selecteer de disciplines waarvoor je wil inschrijven door op de '+' te klikken bij elke discipline waarvoor je wil inschrijven. Een overzicht van de inschrijvingen kan je dan vinden in de lijst die daaronder wordt getoond. Je hebt dan nog steeds te mogelijkheid om een discipline te verwijderen.


6. Andere functies binnen de club : NIET AANKRUISEN

Deze velden moeten NIET aangeduid worden. Deze gelden enkel voor trainers en bestuursleden.


7. Nog een lid inschrijven

Indien je nog een 2e of 3e lid wil inschrijven, kan je dit doen via de groene knop 'nog een lid inschrijven' onderaan op het scherm.8. Klik op 'Volgende'

Klik op 'volgende' om naar volgende scherm te gaan. Dit doe je pas als je voor je gezin ALLE kinderen en voor elk kind AL DE GEWENSTE disciplines hebt ingeschreven. Nadien krijg je een overzicht van je inschrijving en het inschrijvingsgeld. Je kiest dan voor 'online betalen'.